ALERT STUDIO 1 Loc pe harta

str. Mircea Vulcănescu 2-4, București
alertstudio24@gmail.com
http://www.alertstudio.org

ALERT studio este un proiect independent inițiat de Raluca Demetrescu, Alina Buga și Cătălin Burcea cu scopul de a crea o platformă de cercetare și promovare a producției artistice contemporane. Asumîndu-și funcția de spațiu laborator, Alert Studio propune o întîlnire între artiști, idei, direcții și discursuri din zone conceptuale și spații culturale diferite. Sînt importante și apreciate gîndirea critică și interogația ca metode de cercetare a contextului cultural-artistic contemporan. 
ALERT studio funcționează ca o galerie de proiect, conectînd trei direcții de explorare artistică -PINK | RED | WHITE- într-un singur spațiu. Însă aceste coordonate nu înseamnă indexare, restricție și etichetare. Ele se pot intersecta și nuanța, pot oricînd dialoga și declanșa dezbateri.


Eveniment NAG

SISTEMUL BINAR ABSENT

19:00 - 04:00
expoziție

artist: Cătălin Burcea

Lipsa “extremelor”, gravitația, oscilația obsesivă în apropierea “mijlocului”, lasă senzația unei nebuloase aproape desăvîrșite. O “Zona Gri” dinăuntrul căreia observația marginilor devine aproape imposibilă de realizat, unde Fals sau Adevărat nu cunosc noțiunea de “absolut”.