AnnArt Gallery 57 Loc pe harta

Str. Mahatma Gandhi Nr. 1, Sector 1, Bucuresti
tel 031 – 437.95.33
office@annartgallery.ro
http://www.annartgallery.ro

AnnArt Gallery îşi propune să promoveze artiști tineri precum și nume consacrate ale artei contemporane românești, să lanseze portofolii de ţinută pe o piaţă de artă în formare. Galeria își propune totodată să recupereze breşa de comunicare dintre artişti şi public printr-un proiect integrat, de lungă durată, menit să dezvolte cote reale de licitaţie, o informare de calitate a publicului larg şi o abordare profesională a lucrării de artă şi a colecţionarului de artă.

Ilfoveanu Desene 2008-2011

19:00 - 02:00
arta plastica

Inaugurată pe 16 mai, AnnArt Gallery prezintă ȋn proiectul său artistic de debut o expoziţie de desen semnată de Sorin Ilfoveanu - un clasic al artei contemporane românești și totodată o prezenţă puternică pe scena expozițională internaţională - cu lucrări ȋn expoziţii, muzee și colecţii private importante ale lumii, de la Veneţia la Tokyo, de la București și Oslo la Paris.
Expoziţia de la AnnArt Gallery, intitulată Desene 2008 - 2011, reunește peste 100 de desene ȋn creion și ȋn creion conte și va fi deschisă publicului în perioada 17 mai - 16 august 2011. Catalogul expoziţiei, la rândul său o frumoasă carte de privit și de ȋnvăţat, parcurge cele 5 secţiuni ale expoziţiei - Banchetul, Rădești, Desene creion Conte, Piţigaia și Grădina.