GALERIILE ORIZONT 20 Loc pe harta

b-dul N. Bǎlcescu nr. 23 A, sector 1, București
T: 021 - 312 6723
www.galeria-orizont.blogspot.com

Galeria are ca scop să promoveze în mod special arta decorativă contemporană: textile, ceramică, sticlă, metal, mix-media.
Construită în anii 60 din fondurile UAP din România, acum proprietatea PMB, această galerie a rămas în memoria publicului ca un reper. În prezent, spațiul exclusiv expozițional, redus la cca 170  mp, cu acces din „Intrarea Jean Georgescu”, este în curs de amenajare, pentru a deveni o platformă de lansare a unor proiecte diverse de artă decorativă contemporană.


Ceramică- Pictură

19:00 - 04:00
arta plastica

artist: Minerva Cubassa


“Doresc să  prezint publicului lucrările mele inspirate din arta Greciei Antice, să-i fac cunoscută tehnica de lucru însă și viziunea mea personală despre o lume plina de substanță.
 Este o întrepătrundere între formă, lumină și culoare, un concept pornind de la ceramică și artele decorative, o expoziție de pictură cu teme inspirate din compoziții antice. De data aceasta, Amfora va fi personajul principal interpretat în pictură.”
Eveniment NAG

workshop & live performance

21:00 - 02:00
workshop / prezentare

“O proiecție pe lucrări, a personajelor din compozitiile antice ce converg cu formele picturale din tablourile mele într-un un dans al completării. Cu alte cuvinte imagini cu personaje de pe amforele antice, vor fi proiectate peste lucrările expuse de mine. Vreau să obțin un ansamblu tridimensional, viu, în mișcare. O dinamică a picturii, o scenografie a culorii.”