MAKE A POINT 35 Loc pe harta

șos. Morarilor 1, Sector 2
+40 722 731 400
alma@makeapoint.ro
http://www.makeapoint.ro

Make a Point pune în valoare spaţiul fostei fabrici de textile Postăvăria Română şi îl redă publicului prin proiecte de regenerare urbană de artă, proiecții de film şi workshopuri. Ne asumăm cartierul aşa cum este şi încurajăm interacțiunea şi circulația ideilor, oferind spațiu pentru mesajele creatorilor contemporani. 

Eveniment NAG

Sera de cultură vie 

19:00 - 04:00
multimedia

seminar, workshop de preparat şi gustat hrană vie, proiecție de film, biblioteca verde şi instalaţii înfrunzite în hala Postăvăriei
 
coordonatori: Cynthia Canela & Alma Cazacu
.

Sera de cultură vie este un proiect Make a Point dedicat călătorilor prin Noaptea Albă a Galeriilor, care îi pune pe aceştia în contact cu natura, prin intermediul informaţiei şi a experienţei directe. În seră cresc întrebări: mai este posibil astăzi să trăieşti în comuniune cu natura? Este accesibil sau eficient? Oraşul dovedeşte că este un mediu de deschidere către lumea înconjurătoare şi totodată cauză pentru explorarea ei. O dimensiune a apropierii de natură o descoperim în atenţia acordată felului în care ne hrănim. Expoziţia prezintă o colecţie de fapte spectaculoase despre plante şi informaţii despre utilizarea lor, adevăruri şi mituri despre alimentaţie şi demonstraţii practice de crescut şi preparat hrana.