STIRI NAG BUCURESTI

2011-06-02 COMUNICAT DE PRESĂ NAG#5 / 02.06.2011


NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR - NAG #5
10 IUNIE 2011
BUCUREȘTI-CLUJ

Cincizeci și cinci de locații în București și douăsprezece galerii și spații alternative din Cluj participă vineri, 10 iunie, la cea de-a cincea ediție a Nopții Albe a Galeriilor.
Diversitatea evenimentelor și a locatiilor cuprinse în programul NAG a devenit deja un lucru obișnuit pentru public. Expoziții, performance-uri, audiții, concerte, expoziții de street-art prezentate în galerii deja consacrate, în galerii nou înființate, spații alternative sau instituții transformate pentru o noapte într-o galerie de artă, toate acestea formează un program efervescent și dinamic care promovează arta contemporană și tinerii artiști români.
Programul și harta NAG#5 le puteti găsi în format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, în suplimentul special 24FUN prezent în oraș începînd din această săptamana și în locațiile participante la acest eveniment.

Bicicleta este și în acest an prietena traseului NAG#5!
Cicloteque și Asociația Green Revolution ne ajută să oferim publicului NAG biciclete gratuit, iar mai multe detalii pentru înscrieri găsiți pe www.noapteagaleriilor.ro.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#5 realizat de către Asociația Ephemair este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor:  MNAC, CICLOTEQUE. Asociația Green Revolution și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sînt: ILLY, feeder.ro, Radio România Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte și Tataia.

Detalii, informații, noutăți pe  www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_ROALTE STIRI