STIRI NAG CLUJ

2011-06-08 COMUNICAT DE PRESA NAG#1 - CLUJ / NAG#5 BUCURESTI / 08.06.2011

83 de evenimente,  peste 350 de artisti, 69 de galerii si spatii alternative, 2 orase  (Bucuresti si Cluj) va asteapta vineri 10 Iunie incepind cu ora 19 si pina la 4 dimineata pentru a parcurge harta Noptii Albe a Galeriilor.
Proiectul Noaptea Alba a Galeriilor, initiat si organizat de Asociatia Ephemair, promoveaza arta contemporana romaneasca  si internationala printr-un eveniment nocturn efervescent al carui program variat ofera publicului posibilitatea de a descoperii noi spatii active in viata culturala a orasului, nume deja consacrate  in scena artei contemporane sau tineri artisti ale caror proiecte sint prezentate in premiera.
Editia 1 a Noptii Albe a Galeriilor din Cluj va invita sa parcurgeti un program variat de evenimente care se adauga atmosferei incredibile create de Festivalul International de Film Transilvania TIFF. Iar daca la Bucuresti Noaptea Alba a Galeriilor implineste 5 editii in data de 10 iunie , speram ca in anii urmatori sa putem avea o continuare la fel de frumoasa a acestui eveniment si in Cluj!

Programul detaliat si harta Noptii Albe a Galeriilor pot fi gasite pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro si in toate locatiile participante in eveniment. 

Noaptea Alba a Galeriilor - NAG#5 este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor:  MNAC Bucuresti, CICLOTEQUE. Asociatia Green Revolution si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sint: ILLY, feeder.ro, Radio Romania Cultural, Cocor Media Channel, Igloo, Modernism, Art Clue si Tataia.ALTE STIRI