STIRI NAG CLUJ

2011-06-02 COMUNICAT DE PRESĂ NAG#5 / 02.06.2011


NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR - NAG #5
10 IUNIE 2011
BUCUREȘTI-CLUJ

 Douăsprezece galerii și spații alternative din Cluj si cincizeci și cinci de locații în București participă vineri, 10 iunie, la cea de-a cincea ediție a Nopții Albe a Galeriilor.

Organizat pentru prima oară și în Cluj, acest eveniment încearcă să reunească evenimente culturale care susțin și promovează arta contemporană, scopul acestui program divers (arte vizuale, performance, teatru, audiții, concerte) fiind prezentarea pentru o noapte în fața publicului a nivelului de dezvoltare culturală pe care il are orașul lui.

Fără a avea o implicare curatorială dar avînd un scop clar definit de a prezenta și de a promova cît mai profesionist acest eveniment, organizatorii NAG doresc continuarea și dezvoltarea acestui proiect prin susținerea și producerea de proiecte de artă contemporană în colaborare cu tinerii artiști și cu spațiile care îi promovează.

Programul și harta NAG#5 le puteti găsi în format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, în suplimentul special 24FUN prezent în oraș începînd din această săptamana și în locațiile participante la acest eveniment.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#5 realizat de către Asociația Ephemair este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor:  MNAC, CICLOTEQUE. Asociația Green Revolution și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sînt: ILLY, feeder.ro, Radio România Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte și Tataia.

Detalii, informații, noutăți pe  www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_ROALTE STIRI