10
METROM Be Clockwise
Str. Carpaților Nr. 60

0744666289

Atelier de ceasuri neconvenționale şi loc de întâlnire pentru creatori, BeClockWise îi găzduieşte pe artişti împreună cu creaţiile lor. Accesul se face pe Poarta 1 METROM (intersecția semaforizată cu biserica) - urmând prima alee din dreapta, ne regăsiți la parterul primei clădiri de pe partea stângă.

#Soundcards by Fine Sounds

MULTIMEDIA


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 11.10.2019
Program
  • 19:01 - Deschidere
  • 00:01 - Inchidere
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):
Invitat(i):

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea Ediției Aniversare-1 an de #Soundcards. Muncă depusă de un an de zile, concretizată într-un Bundle Pack Special-o colecție de muzică venind direct de la artiști către ascultători. Acesta este rezultatul efortului colectiv depus de comunitatea Fine Sounds, din Brașov, România. Care-i treaba cu #Soundcards? Un Soundcard este un suport fizic sub forma unei vederi clasice, realizată pentru a putea lansa muzică locală într-un mod inovativ. Acest proiect tineste să reînvie un mijloc învechit de comunicare și susține colaborarea între muzicieni și artiști grafici. Dacă ai auzit de noi, dar nu ai știut cu ce ne ocupam sau dacă ai vrut să vorbești cu noi, dar nu ai știut cum, acum este șansa ta să dai un salut! Vino pe 11 Octombrie la NAG, în Brașov, în locațiile selectate!

Above us only sky

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 12.10.2019
Program
  • 19:25 - Deschidere
  • 03:30 - Inchidere

“We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.” ― Oscar Wilde Cerul, ca unul dintre cele mai familiare peisaje ale perspectivei umane, ca loc şi simbol al celor mai înalte aspiraţii şi uneori al celor mai înfiorătoare aşteptări, este, în acelaşi timp, una dintre cele mai umane, dar mai puţin interogate, reprezentări. Căci “cer” nu înseamnă altceva decât atmosfera, ori spaţiul exterior al Terrei, ca văzut dinspre Pământ. Această cupolă, acest mare arc care ne uneşte, este în acelaşi timp un arc care ne împarte. Între cei care au doar cerul deasupra capului, între cei care au doar Cerul deasupra propriei conştiinţe, între cei pentru care cerul este limita, şi între cei pentru care nu este. Pentru cei care aleg în mod conştient ce să pună sub cer, pentru cei care aleg să-l dubleze, să-l recreeze, să-l contemple ori să-l deplângă, cerul pe care îl împărţim cu toţii este teren de joacă.