9
Rope Street Museum
Str. Cerbului Nr. 13

0749027595

Muzeul nostru este situat pe Str. Cerbului nr 13, chiar la ieșirea din celebra Str. Sforii - cea mai strâmtă stradă din România, și a treia cea mai strâmtă din Europa. Dacă ne vizitați, găsiți în interiorul muzeului o galerie de artă, care găzduiește mereu artiști locali sau internaționali; o parte istorică, cu fotografii și machete ale Brașovului vechi; suveniruri unice, lucrate manual de artizani locali și o cafenea micuță și intimă unde puteți servi o cafea, un ceai fierbinte sau chiar un pahar de vin - și tot aici vă așteaptă și dulciuri de casă, proaspete și delicioase. Dacă sunteți într-un tur, putem servi totul și la pachet - pentru a nu vă reține din aventura dumneavoastră de a descoperi arta și istoria Transilvaniei. Fie că sunteți interesați în artă, istorie sau pur și simplu aveți nevoie de o mică pauză, vă așteptăm în vizită - cu siguranță nu veți regreta!

Construim BertaLand cu artă și cărți!

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 12.10.2019
Program
  • 17:00 - Deschidere
  • 01:30 - Inchidere

Artiști, scriitori și artizani locali ne-au dăruit arta, cărțile și produsele lor drept cărămizi pentru visul nostru de a construi un centru pentru bătrăni, copii și animale! Drumul e lung, bugetul necesar estimat e mare, dar fiecare pas, fiecare donație, fiecare ajutor ne aduce un pic mai aproape de realizarea acestui proiect de suflet! Timp de două săptămâni Rope Street Museum va găzdui obiecte de artă, iar fondurile obținute din vânzarea lor vin 100% către primii pași în lume ai BertaLand! Mulțumim din suflet donatorilor, mulțumim din suflet celor care vor cumpăra! Împreună putem schimba lumea în bine, pas cu pas, proiect cu proiect! #BertaLand #DreamBIG #BeTheChange #ArtWithHeART

#Soundcards by Fine Sounds

MULTIMEDIA


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 11.10.2019
Program
  • 19:01 - Deschidere
  • 00:01 - Inchidere
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):
Invitat(i):

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea Ediției Aniversare-1 an de #Soundcards. Muncă depusă de un an de zile, concretizată într-un Bundle Pack Special-o colecție de muzică venind direct de la artiști către ascultători. Acesta este rezultatul efortului colectiv depus de comunitatea Fine Sounds, din Brașov, România. Care-i treaba cu #Soundcards? Un Soundcard este un suport fizic sub forma unei vederi clasice, realizată pentru a putea lansa muzică locală într-un mod inovativ. Acest proiect tineste să reînvie un mijloc învechit de comunicare și susține colaborarea între muzicieni și artiști grafici. Dacă ai auzit de noi dar nu ai știut cu ce ne ocupam sau dacă ai vrut să vorbești cu noi, dar nu ai știut cum, acum este șansa ta să dai un salut! Vino pe 11 Octombrie la NAG, în Brașov, în locațiile selectate!