Piața Mică 4
0747599858
ciuban.ioana@gmail.com
Librăria - cafenea HABITUS vă așteaptă într-un spațiu încarcat cu istorie cu aromă îmbietoare de cafea, înconjurați de cărți, să participați la ateliere de creație, concursuri, lansări de carte, proiecții de film, concerte și expoziții.

Oberhausen in Sibiu

PROIECTIE
Program:
20:30 - 00:00
Tip eveniment:
Exclusiv NAG
Perioada expozitie:
09/08/2016 - 09/08/2016
 
Curatori:

O editie speciala din Ciclul tematic Arta in Oras – Orasul in Arta (Cinema in locrui neconventionale) lansat anul trecut Forumul German din SIbiu se va desfasura cu ocazia Noptii Galeriilor in incinta Librariei Habitus din Piata Mica.
Publicul va avea ocazia sa vizioneze cea mai recenta selectie de scurtmetraje castigatoare de la prestigiosul festivalul de scurtmetraje din Oberhausen, Germania.
Pe lângă secţiunile competitive, Oberhausen-ul este recunoscut pentru programele sale tematice, pentru impresionanta sa videotecă, pentru departamentul de distribuţie de scurtmetraje necomerciale şi pentru o arhivă unică de profil, colectată de-a lungul celor peste cincizeci de ani de existenţă.
Multi cine-autori cunoscuti precum Roman Polanski, Wim Wenders, Vera Chytilová, Valie Export, Miloš Forman sau Werner Herzog si-au inceput cariera la Oberhausen, cu atat mai mult onoarea sa avem o bucata din festival la Sibiu.