BRASOV

Partener principal
Str. Latina nr. 15
0724302737
contact@ceaietc.ro

Concert acustic TERTIP

CONCERT
Program:
20:00 - 21:00
Tip eveniment:
Exclusiv NAG
Perioada expozitie:
09/30/2016 - 09/30/2016
 
Artisti:

Tertip este o trupa din Brasov infiintata la inceputul anului 2015 de catre Diana Dolcan si George Pandrea. Stilul abordat reprezinta un melange versuri si inflexiuni RnB, beat-uri hip hop si texturi electronice ce confera fiecarei piese o lume si o traire proprie.

Schimb de cărţi

AUDITIE
Program:
19:00 - 20:00
Tip eveniment:
Exclusiv NAG
Perioada expozitie:
09/30/2016 - 09/30/2016
 

Vino cu o carte pe care ai citit-o în ultima perioadă și ti-a plăcut. Povestește-ne despre ea și împrumut-o unei persoane căreia i-ai trezit interesul prin povestea ta. La schimb, vei primi cel puțin o altă carte faină ! La ediția următoare ne povestești cum ți s-a părut cartea împrumutată și schimbăm din nou impresii și cărți. P.S.: După ce se plimbă pe la Schimb, cărțile ajung din nou la proprietarul lor de drept.

Expoziţie foto Pe drum

FOTOGRAFIE
Program:
18:00 - 23:00
Tip eveniment:
Vernisaj la NAG
Perioada expozitie:
09/30/2016 - 09/30/2016
 
Artisti:

Povestea expozitiei incepe cu un apel telefonic pe care l-am primit de la Dana, una din prietenele mele cele mai bune, care locuia de 5 ani in Elvetia si anul acesta a trebuit sa se intoarca inapoi in tara. Dana: "Nadia, mi-a venit o idee nastrusnica" Nadia: "Da, orice ar fi, raspunsul este da." Dana: "Stai sa-ti spun mai intai despre ce e vorba" Nadia: "Ok, fie, spune." Dana: "Stii ca aveam o dilema cum ma intorc in tara cu toate bagagele. Ei bine, cineva din comunitatea de aici vrea sa isi vanda masina si ma gandesc sa o cumpar. Oricum voiam sa ma apuc de scoala de soferi cand ma intorceam in tara. Dar cum eu inca n-am carnet de sofer, oare as gasi pe cineva sa vina pana aici si sa o conduca pana in Romania? " Nadia: "Dupa cum ziceam, raspunsul e da". Si asa mi-am luat bilet de avion doar dus pana in Geneva. Am vizitat impreuna cu Dana si prietenii ei Geneva si imprejurimile ei: fabrica de ciocolata Cailler din Broc, castelul din Gruyere, o plimbare prin ploaie pe poteci de munte, lacul Geneva si satul medieval Yvoire. Apoi, ne-am imbarcat pentru o "excursie" de 5 zile pe drumul de intoarcere: am am trecut podul peste apa din Luzern, am admirat peisajul superb din Lucarno, urmand sa inseram la lacul Como, facand o plimbare plin ploaie prin Bellagio. Apoi, a doua zi i-am cautat pe Romeo si pe Julieta la Verona si dupa amiaza ne-am pierdut pe strazile inguste ale Venetiei. A treia zi ne-am indragostit de Slovenia: am mers cu trenuletul in imensa pestera Postojna si seara am avut ocazia sa vedem un laborator de cercetare a proteus-ilor in Kranj. A doua zi, la sugestia gazdelor noastre minunate am urcat la castelul si lacul din Bled urmand sa inseram la lacul Balaton. Ultima zi a fost mai scurta, doar cu o plimbare pe lacul Balaton, si drumul pana in Arad. Experienta de a aduce din strainatate in tara masina altcuiva (lucru pe care deobicei il fac barbatii) a fost foarte inedita. Pe langa cei peste 2000km pe care i-am condus si cele 5 tari pe care le-am vizitat, am ramas cu nenumarate amintiri, povesti si fotografii.