Agata Secelean
Brasov, Romania
Artist vizual- pictura, scenografie, ilustratie
Albert Zoltan
Brasov, Romania
Alina Andrei
Braşov, Romania
https://www.facebook.com/RAFT-spa%C5%A3iu-de-art%C4%83-375943299258609/?fref=ts
Anamaria Guguian
Brasov, Romania
Corina Dragan
Brasov, Romania
Dan Oprea
Brasov, Romania
Dontu Ruxandra
Brasov, Romania
grupul noima
, Romania
Homeboy LDJ
brasov, Romania
Horia Petrașcu
Brașov, Romania
Irina Neacsu
Bucuresti, Romania
www.irinaneacsu.com
Istoria la persoana I
Brasov, Romania
Proiectul Istoria la persoana I aduce la viață personaje marcante din istoria Brașovului. Personajele istorice, îmbrăcați în costume de secol XVI-XIX, interpretează poveştile de viaţă ale personalităţilor și sunt specializați în prezentarea într-o manieră personală, a unor informații cu caracter turistic și cultural despre Brașov. La NAG, pe lângă expoziția foto despre ei, veți putea chiar să vorbiți cu ei!
Ligia Maior
Brasov, Romania
De cand ma stiu adunam bucati, ramasite de materiale de prin calatorii, second-handuri, tarlale cu munti de haine abandonate pentru un leu; le imbinam, le lasam sa se aleaga una pe alta, ieseau quilturi, genti, rochii, orice se putea refolosi. Imi doream sa refolosesc toate virtutile, toate ideile din mine, sa nu le las sa se piarda. Apoi dealungul anilor ce au urmat am intrat in lumea scenografiei, a costumelor, a texturilor incarcate de povesti. Pentru ca daca atingi usor un material ii poti simti timpul, povestea. Cativa ani am fost complet absorbita de atelierul mazgalit unde am petrecut ore in sir. Din fascinanta lume scenografica am alunecat usor pe urmatoarea creanga si am primit un pui de om in grija. toate ideile creative si-au mutat privirea in directia ei. Dupa un gap tridimensional incep incet sa adun coji de avocado, sa las semintele gandurilor sa prinda iar forme fragile. Observ in jurul meu cum lumea se schimba in ceva mai bun, mai aproape de firesc. Cautam tot mai mult metode alternative de a trai iar in toate aspectele se declanseaza o transformare. Am incetat a mai sustine marile companii care participa la dezintegrarea planetei si la devalorificarea umana, e timpul pentru o noua revolutie...una interioara de data asta. De aici s-a nascut LLIFL, brandul ca o alternativa sustenabila de imbracaminte pentru copii. O varianta mai blanda mai grijulie cu comunitatea si cu resursele planetare. De la producerea materialului pana la cusut, toate persoanele implicate sunt onorate la adevarata valoare a muncii lor.
Oana Paraschiv
Brasov, Romania
Take my hand, come back to the land - Human on Omul din cub este limitat, dar prezinta caracteristici umane care ii pot schimba conditia. In viziunea noastra, interactiunea umana este printre cele mai eficiente cai de a evada in exteriorul cubului. Omul este intr-o captivitate falsa. Contactul cu exteriorul, aparent ingradit de sticla, este usor recreat prin atingere, cea mai directa cale de comunicare cu pulsatiile interioare.
Prof Mihai Corneliu
Brasov, Romania
Profesor Liceul de Arta Brasov
Prof. Nicolae Trutiu
Brasov, Romania
Simona Nichiteanu
, Romania
Victoria Țăroi
Brașov, Romania
Victoria Ţăroi - licenţiată în conservare - restaurare la Facultatea de Arte Vizuale din Timişoara, cu dublu masterat în restaurare icoană şi textile - este un reputat artist vizual cu numeroase expoziţii de nivel naţional şi internaţional, cu experienţe multiple în cercetare si restaurare artă, pedagogie și curatoriat, cu portofoliu amplu în domeniul design-ului muzeal, de interior, obiect, mobilier si vestimentar. Activitatea sa expoziționala debutează cu personală Despre pasăre 1986, Victoria Brașov. Dintre expozițiile personale amintim: '' Timpul păstrător'' -desene, sala UAP-Victoria, curator Theodor Redlow 1990 “Pictură pe Metal și Lemn” galeria Bistro de l’Arte, 2006 Brașov Expoziție personală de desen, Bistro de l’Arte, 2007 Brașov ”Etica Locuirii”, sala Europe 2008 Brașov Carte 2011 Okyan Brașov “Manuscris”, 2012 Bistro de l’Arte Brașov ''Inlauntrul ferestrelor'', 2014, Turnul Alb al Cetatii Brașov ”Semne de lumină” 2016 Tiny Griffon Nurnberg, ”Înfățișări” 2017 Europe Brașov Are numeroase participări la expoziții de grup în țară și străinătate - Belgia, Franța, Germania, Statele Unite ale Americii, Italia etc. Este membru fondator și președinte al Asociației Culturale ARTESSENTIA.
Vlaicu Golcea
, Romania
© 2017 ASOCIATIA EPHEMAIR