George Rosu
, Romania
Getty Tatomir
Brasov, Romania
Istoria la persoana I
Brasov, Romania
Proiectul Istoria la persoana I aduce la viață personaje marcante din istoria Brașovului. Personajele istorice, îmbrăcați în costume de secol XVI-XIX, interpretează poveştile de viaţă ale personalităţilor și sunt specializați în prezentarea într-o manieră personală, a unor informații cu caracter turistic și cultural despre Brașov. La NAG, pe lângă expoziția foto despre ei, veți putea chiar să vorbiți cu ei!
Oana Paraschiv
Brasov, Romania
Take my hand, come back to the land - Human on Omul din cub este limitat, dar prezinta caracteristici umane care ii pot schimba conditia. In viziunea noastra, interactiunea umana este printre cele mai eficiente cai de a evada in exteriorul cubului. Omul este intr-o captivitate falsa. Contactul cu exteriorul, aparent ingradit de sticla, este usor recreat prin atingere, cea mai directa cale de comunicare cu pulsatiile interioare.
Ovidiu Savu
Brasov , Romania
istoric/ muzeograf/ şef de secţie la Muzeul "Casa Mureşenilor" Braşov
Roxana Maria Cornea
Braşov, Romania
muzeograf/ curator, Muzeul "Casa Mureşenilor" Braşov
Victoria Țăroi
Brașov, Romania
Victoria Ţăroi - licenţiată în conservare - restaurare la Facultatea de Arte Vizuale din Timişoara, cu dublu masterat în restaurare icoană şi textile - este un reputat artist vizual cu numeroase expoziţii de nivel naţional şi internaţional, cu experienţe multiple în cercetare si restaurare artă, pedagogie și curatoriat, cu portofoliu amplu în domeniul design-ului muzeal, de interior, obiect, mobilier si vestimentar. Activitatea sa expoziționala debutează cu personală Despre pasăre 1986, Victoria Brașov. Dintre expozițiile personale amintim: '' Timpul păstrător'' -desene, sala UAP-Victoria, curator Theodor Redlow 1990 “Pictură pe Metal și Lemn” galeria Bistro de l’Arte, 2006 Brașov Expoziție personală de desen, Bistro de l’Arte, 2007 Brașov ”Etica Locuirii”, sala Europe 2008 Brașov Carte 2011 Okyan Brașov “Manuscris”, 2012 Bistro de l’Arte Brașov ''Inlauntrul ferestrelor'', 2014, Turnul Alb al Cetatii Brașov ”Semne de lumină” 2016 Tiny Griffon Nurnberg, ”Înfățișări” 2017 Europe Brașov Are numeroase participări la expoziții de grup în țară și străinătate - Belgia, Franța, Germania, Statele Unite ale Americii, Italia etc. Este membru fondator și președinte al Asociației Culturale ARTESSENTIA.
© 2017 ASOCIATIA EPHEMAIR