Ada Solomon
Bucuresti, Romania
Ada Solomon (1968) lucrează de peste 20 de ani în domeniul cinematografiei, și este unul dintre cei mai activi cineaști din Noul Cinema Românesc, atât ca producător, cât și ca distribuitor de film și manager de cinema. Înainte de a înființa HiFilm Productions în 2004, a colaborat cu parteneri internaționali, la proiecte precum Callas Forever (Franco Zeffirelli) sau Offset (Didi Danquart). Ada Solomon este fondatorul și directorul Festivalului de Film NexT înființat în memoria lui Cristian Nemescu și Andrei Toncu.
Alex Răuță
, Romania
Ana Ștefan
, Romania
Bogdan Calciu
, Romania
Bogdan Calciu este un artist internațional care prezintă o varietate de lucrări de artă executate prin tehnică grafică în tuș, creion și cărbune. Desenele în tuș cu peniță executate pe hârtie sau cartoane speciale au ca tematică potretistică executată cu o reală măiestrie și lucrările sale de grafică urbană, ce redau cu o migală deosebită cele mai fine detalii ale elementelor alese ca și model de inspirație. Mărturie în timp a unor locuri care deja nu mai sunt sau care din păcate vor dispărea de-a lungul timpului, lucrările artistului Bogdan Calciu devin mai însemnate cu fiecare zi, purtându-ne într-o lume mai bună, mai ordonată și mai pură.
Bogdan Vlăduță
Bucuresti, Romania
Cezar Mario Popescu
Slobozia, Romania
Ingrijitorul placutelor lui Costica Acsinte
Ciprian Paleologu
Bucuresti, Romania
Cristina Garabețanu
, Romania
Dana Stefanescu
Bucuresti - sector 1, Romania
Daniela Zbarcea
Bucuresti, Romania
Eugen Radescu
Bucuresti - sector 1, Romania
Eugen Rădescu este manager cultural, curator și teoretician, cu studii in științe politice (specializat în relativism moral și etică politică). A scris pentru diferite reviste și publicații naționale și internaționale. A fost, printre altele, curatorul Bucharest Biennale 1, cu tema “Identity Factories”, al expozițiilor “How Innocent Is That?”, “presently i have nothing to show and i’m showing it!” și "Common Nostalgia" la Pavilion, București. A publicat cartea “How innocent is that?” la Revolver Book, Berlin. Este co-editorul PAVILION – journal for politics and culture, co-directorul Bucharest Biennale (împreună cu Răzvan Ion) și președinte al board-ului organizațional al PAVILION și BUCHAREST BIENNALE. Este membru al board-ului de selecție apexart New York, pentru programele "Franchise" și "Unsolicited Proposal Program". Este managing director al CREATIVE EVOLUTION, agentie de PR specializată pe relatia corporate-artă. A ținut numeroase prelegeri și conferințe la diverse instituții, printre care apex, New York; Badisher Kunstverein, Karlshrue; Casa Encedida, Madrid; Universitatea de Arte, Cluj. În prezent lucrează la editarea volumului: “Relativism moral – două perspective”. Este doctorand în știinte politice la Universitatea Babeș-Bolyai. Este lector la Universitatea București și profesor asociat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Locuiește și lucrează în București.
Ioana Niculescu Aron
Bucuresti, Romania
Irina Tulbure
, Romania
Laura Popa‑Florea
, Romania
Marina Aristotel
bucuresti, Romania
Matei Bejenaru
, Romania
Naiana Vatavu
Bucuresti, Romania
Nicu Ilfoveanu
, Romania
Ovidiu Morar
Bucuresti, Romania
Puiu Lăţea
, Romania
Radu Manelici
, Romania
Radu Pandele
Bucuresti, Romania
Razvan Ion
Bucuresti - sector 1, Romania
Răzvan Ion este artist, curator și teoretician. A expus în cadrul Bucharest Biennale, Poznan Biennial, SKC Gallery- Belgrade, National Museum of Art - Cluj, ICA - Bucharest, NY Experimental Festival, InterFACES - Bangkok, Centro Cultural del Matadero - Huesca, International Photo Ljubljana, CCA Ekaterinburg, National Museum of Art - Timișoara, ICA Budapest, New Langton - San Francisco etc. A fost profesor asociat la University of California, Berkeley; Lisbon University; Central University of New York; University of London; Sofia University; University of Kiev; etc. A ținut conferințe și prelegeri în cadrul a diferite instituții de artă precum Witte de With, Rotterdam; Kunsthalle Vienna; Art in General, New York; Calouste Gulbenkian, Lisbon; Casa Encedida, Madrid etc. A publicat în diverse cărți și reviste. Prima carte de artist i-a fost publicată în anul 2004. A editat mai multe reviste și cărți cea mai recentă fiind“Architectural Economy of a Biennial”. Este profesor la Universitatea din București unde predă studii curatoriale și gândire critică. Recent a fost numit curator al Bucharest Biennale 8, alături de Beral Madra.
scutaru cristian
Bucuresti, Romania
Scutaru Cristian, născut pe 22 mai 1982 în Galati , România, este absolvent al Facultatiii de arta George Enescu, secţia pictură murala, clasa profesorului Jeno Bartos. În 2012 infiinteaza atelierul de pictura Atelier Cristian Scutaru un loc inde adulti si copii au ocazia de a descoperi tainele picturii. În prezent, este profesor la atelier, designer si pictor muralist. Artistul este preocupat de-a lungul timpului de relaţia pe care societatea contemporană o are cu religia si perceptia prezentei divine in relatiile interumane.Peisajul contemporan este colorat si diversificat fara spiritualiatatea si preocuparile de alatadata. Lucrările lui Cristian vorbesc cu privitorul, îl provoacă atât mental, cât şi vizual prin reprezentare si colajele de materialitati. Tehnicile pe care le experimenteaza artistul sunt foarte diferite de la un proiect la altul."Pictura trebuie sa fie abordata in toate formele sale fara o abtinere sau restrictie in reprezentare" spune artistul. Pictura murala de mari dimensiuni confera artistului posibilitatea de a expune lucrari in diverse spatii publice sau private.
Șerban Savu
Sighisoara, Romania
Simion Buia jr.
Bucuresti - sector 1, Romania
Simona Dimache
Bucuresti, Romania
Simona Vilău
Bucuresti, Romania
Sofia Ovejan
Bucuresti, Romania
Ancara,1997-pictura Luxemburg,1998-foaierul teatrului National-pictura pe sticla Paris-Salon des Artistes Independants reprezinta Romania-pictura pe lemn. Chateau D'Auvers, Franta- Who's who Art International -2009-pictura pe lemn Paris- Salon des Artistes Independants-Grand Palais-2013-pictura pe lemn Gourin,France - Fire,Water,Earth-International mail-art on paper exhibition-2014 Sozopol, Bulgaria- reprezinta Ambasada Romaniei in cadrul festivalului Soleil-Muzeul de Istorie si Arheologie-2015 Sozopol, Bulgaria- reprezinta ambasada Romaniei in cadrul taberei de creatie Soleil-2016 Szeget, Ungaria- expozitie de grup la Muzeul National de Arta-2017 Csongrad, Ungaria- expozitie de grup la Muzeul de Arta-2017
Ștefan Georgescu
Bucuresti, Romania
Ştefan Ungureanu
Bucuresti, Romania
studioBASAR
, Romania
Tara von Neudorf
, Romania
Teodor Duna
, Romania
Traian Boldea
Bucuresti, Romania
Valeriu Șchiau
Bucuresti, Romania
Vlad Eftenie
Bucuresti - sector 1, Romania
© 2017 ASOCIATIA EPHEMAIR