Calea Poienii
0268 472 350
contact@brasov.ro
Construit în secolul XV ca turn de apărare pentru cetatea Brașovului, Turnul Alb era cel mai înalt punct de fortificație din oraș, comunicând printr-un pod mobil cu Bastionul Graft. Este și astăzi un monument istoric și arhitectural important al Brașovului reprezentând un spațiu alternativ folosit în scop muzeal, performativ sau pe post de galerie pentru diverse expoziții.

Atelier LLIFL: Nurture the sustainable

INSTALATIE
Program:
19:00 - 03:00
Tip eveniment:
VERNISAJ la NAG
Perioada expozitie:
10/06/2017 - 10/06/2017
 

De cand ma stiu adunam bucati, ramasite de materiale de prin calatorii, second-handuri, tarlale cu munti de haine abandonate pentru un leu; le imbinam, le lasam sa se aleaga una pe alta, ieseau quilturi, genti, rochii, orice se putea refolosi. Imi doream sa refolosesc toate virtutile, toate ideile din mine, sa nu le las sa se piarda. Apoi dealungul anilor ce au urmat am intrat in lumea scenografiei, a costumelor, a texturilor incarcate de povesti. Pentru ca daca atingi usor un material ii poti simti timpul, povestea. Cativa ani am fost complet absorbita de atelierul mazgalit unde am petrecut ore in sir. Din fascinanta lume scenografica am alunecat usor pe urmatoarea creanga si am primit un pui de om in grija. toate ideile creative si-au mutat privirea in directia ei. Dupa un gap tridimensional incep incet sa adun coji de avocado, sa las semintele gandurilor sa prinda iar forme fragile. Observ in jurul meu cum lumea se schimba in ceva mai bun, mai aproape de firesc. Cautam tot mai mult metode alternative de a trai iar in toate aspectele se declanseaza o transformare. Am incetat a mai sustine marile companii care participa la dezintegrarea planetei si la devalorificarea umana, e timpul pentru o noua revolutie...una interioara de data asta. De aici s-a nascut LLIFL, brandul ca o alternativa sustenabila de imbracaminte pentru copii. O varianta mai blanda mai grijulie cu comunitatea si cu resursele planetare. De la producerea materialului pana la cusut, toate persoanele implicate sunt onorate la adevarata valoare a muncii lor.

Biofilm

PERFORMANCE
Program:
21:00 - 22:00
Tip eveniment:
DESCHIS si la NAG
Perioada expozitie:
09/15/2017 - 09/15/2017
 
Artisti:

Biofilm este un spectacol experimental conceput pentru a crea o experiență sinestezică, care dă frâu liber senzațiilor create de diferite forme de artă, care le pune în contact, în dialog și care implică publicul în acest joc liber, democratic și dezinhibat al intensităților. Biofilm este biografia fiecăruia dintre noi și potențialul ei de a se comunica, de a atinge, de a lăsa o amprentă pe altcineva. Biofilm este filmul generației noastre și solidaritatea simbolică, existențială, socială, pe care o putem trăi acum.

Expozitie colectiva a elevilor Liceului de Arta Brasov

© 2017 ASOCIATIA EPHEMAIR