Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ATELIER 030202

str. Sf. Vineri nr. 11, BucurestiProgram Noaptea Galeriilor

ATELIER 030202 este un spatiu nou de arta contemporana dedicat tinerilor artisti vizuali interesati de experiment, concept vizual, idei noi si noile media.

Apreciem artistii contemporani cu lumea in care traiesc, nu doar contemporani in acte si ne dorim ca fiecare proiect al nostru sa fie unic si realizat cu placere in cele mai mici detalii. E un loc hype, unde artele statice fac casa buna cu teatrul (la propriu) si interventiile de orice alta natura – muzica, performance, happening, instalatii etc.

Avem idei proprii si un program atent stabilit, insa nu ne dam inapoi de la propuneri provocatoare si consistente. Apreciem atit expozitiile solo, cit si proiectele curatoriale de anvergura.

Suntem deschisi la parteneriate cu artisti si curatori romani si straini, precum si cu alte institutii si organizatii de profil.

ATELIER 030202 este un spatiu deschis zilnic iubitorilor de arta contemporana si are un program expozitional cu frecventa lunara, cu exceptia lunilor de vara, cind intram intr-o binevenita vacanta creativa.

ATELIER 030202 se afla la Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucuresti, strada Sfinta Vineri nr. 11.

Program de vizitare: 10.00 - 16.00 de L-D.
www.atelier030202.blogspot.com
Un proiect initiat si coordonat de artistul vizual Mihai Zgondoiu


parteneri
Noaptea Alba a Galeriilor ©2010