Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


@OTA

str. Dr. Staicovici 26, Bucuresti



Eveniment NAG
Perpetuum Cycle's Facts For Fixion live la OTA
Fixie bikes, urban beasts unleashed!
Ca sa nu ne mai stiti numai de pe www.perpetuumcycle.com, la cererea webspectatorilor, facem in premiera expozeu "hands-on" cu biciclete urbane haute-couture dar pret-a-pedalat !

Va punem filme ca sa intelegeti Marea Fixatie, si va dam bicle sa probati.
Pasiunea Perpetuum pentru biciclete nu e egalata decat de nevoia zilnica de ele. Dar daca ne dam atat, s-o facem calumea!
Asadar:
Fixie este cea mai trendy bicla prin toata lumea asta mare. Nu e exceptie, e regula. Ca veterani fixie pe felie, le facem ca la carte.
Dar pt cei care vor sa inteleaga cu ce se mananca, avem 'pregatitoarele' FREEXIE, exclusivitatea Perpetuum, adica niste mutanti simpatici si ff utili chiar si pt un fixed-freak daca are de facut 50km afara din urbe! Ai freewheel si fix pe aceeasi parte a rotii, schimbi intr-un minut si esti LIBER! Si evident, avem si celebrele Flip/flop.

Care-i miscarea:
Cand le gasim, aceste biciclete/cadre sunt raritati. Cand le terminam, sunt unicate.
Concepute pt a bate recorduri, sunt usoare ca fulgul si rezistente cat sa faca fata fortelor unui performer in cursa. Sunt deopotriva de rigide si elastice EXACT acolo unde e nevoie.
Ce le facem? Le facem URBANE ! Si am zis usoare ca fulgul, dar sunt cel mai bun OTEL! CrMo, aici nu ne jucam de-a aluminiul... Sa se mai bucure si stranepotii nostrii de ele!
Le gandim mult, desenam, vopsim, pictam, gravam, optimizam, montam, si... dam spre folosinta. Hardcore!
Nu inainte de a trece prin studio la shooting, sa ne ramana amprenta trecerii lor prin mainile noastre. Create, "croite" manual de maestri in custom-builds, le preluam si punem pe ele exact ce si cat trebuie pt ca tu sa stii ca ai love-bike-ul tau. Cu care te luam si la photoshooting in studio-ul nostru cand o iei in primire!
Desi par niste exponate pe roti, sunt cele mai "maintainance-free" bicle! Dezideratul in design FFF la noi este : Form Follows Function / Frumusete Fara Fitze sau ..fard, si evident : Facts For Fixion !

Fixa este formula originara a bicicletei de performanta, asa cum a fost ea conceputa acum un secol.
Simplitatea ei seduce, controlul pe ea surclaseaza orice alta trashcaleta! Si acum a venit si aici ,din lunga istorie a ciclatului...
Are you IN ?

parteneri
Noaptea Alba a Galeriilor ©2010