Noaptea Galeriilor 2013

Art Yourself Gallery 8 Loc pe harta

str. Nicolae Ionescu, nr. 11, sector 1
021 3611589
office@artyourself.ro
http://www.artyourself.ro

Art Yourself este o galerie de arta contemporana care prezinta publicului artisti contemporani consacrati, artisti tineri care au deja o prezenta semnificativa in spatiul cultural contemporan atat in tara cat si in strainatate si artisti la inceput de cariera cu mare potential. Aceste trei categorii de artisti pe care galeria isi contureaza conceptul de prezenta in piata artistica ofera o sfera larga de selectie pentru publicul prezent in spatiul nostru.Prin actiunile sale si prin expozitiile prezentate, Art Yourself urmareste sa creeze o platforma de comunicare intre artistii contemporani si iubitorii de arta contemporana.Art Yourself nu este doar un spatiu de expunere si exprimare artistica, este un spatiu in care se creaza si se definesc  proiecte si evenimente personalizate in corelare directa cu arta contemporana. Piata de arta contemporana nu poate exista fara un contact permanent intre actul artistic si public.







Eveniment NAG

5 Absolut Senses

19:00 - 04:00
expozitie

artiști: Irina Broboană, Otilia Cadar, Flavia Lupu, Amalia Dulhan și Dan Stănescu, Isabela Iorga


5 Absolut Senses - este un eveniment despre si pentru simturi. Cum percepem sa privim, sa atingem, sa gustam, sa auzim, sa mirosim.

5 Absolut Senses este  o noapte alba cu simturile la maxim, un experiment pe care il percepem diferit  fiecare dintre noi.


Empty room

artist: Irina Broboană

Absurd?

Galerie de arta?

Orb?


Feel me!

artist: Otilia Cadar

Feel me!

View me?

Hear me!

Scent me!

Taste me!


Sightseeing

artist: Flavia Lupu

In lumea contemporana exista o continua nevoie de noutate si experiente multiple, chiar daca in majoritatea timpului ne miscam in acelasi spatiu. Dorinta de schimbare este una indusa de mediu social care ii cere individului sa se reinventeze din ce in ce mai des si pe planuri existentiale diverse. Atunci ne intrebam ca s-ar intampla daca am modifica lucrurile in functie de propria noastra dorinta. 

Sightseeing este un proiect care permite vizitatorului sa aduca schimbari imaginilor pe care le vede in concordanta cu starea emotionala pe care o are. Propunerea se bazeaza pe capacitatea pe care o au culorile de a genera reactii biologice. In acest mod privitorul poate interactiona cu obiectul artistic si ii poate aduce modificari, insa in limitele permise de artist. Este exersata, asadar, o libertate controlata prin numarul de posibilitati admise. 


Găuri negre în noaptea albă

artiști: Amalia Dulhan și Dan Stănescu

Sferă de infinită atracţie. Punctul de infinită densitate. Conţinutul infinitei absenţe. Negrul non-luminii. Gaura non-simţului. Nu se vede. Nu se aude. Nu se miroase.Nu se gustă. Nu se pipaie. Nimic nu scapă.Instalaţie despre fascinaţia Absolutului invizibil concepută ca un exerciţiu de imaginaţie şi melancolie. 


Blue

artist: Isabela Iorga

Cum am ajuns sa stim ceea ce credem ca stim ?
Prin impresiile culese din lumea exterioara, experimentand realitatea cu ajutorul simturilor, structurand informatia si concluzionand.
Informatia de sine statatoare EXISTA dar ca sa se poata cunoaste are nevoie de  manifestarea experimentata.
Simturile creeaza conditiile necesare aparitiei constientei de sine, subiectul relevandu-se doar in relatia cu obiectul.
Avem doua tipuri posibile de relationare cu obiectele cunoscute: in libertate sau in dependenta fata de simturi