Noaptea Galeriilor 2013

NAG 42 Loc pe harta

str. Piața Amzei, nr. 5, sector 1
noaptealba@gmail.com
www.noapteagaleriilor.ro

NAG este un spatiu de creatie care găzduiește temporar proiecte ale unor artiști emergenți din România. Proiectele prezentate sînt produse de către Asociația Ephemair, organizator al Nopții Albe a Galeriilor.Eveniment NAG

While We Wait #3

19:00 - 04:00
grafica/desen

artist: Sorina Vazelina


Undeva între timp și spațiu momentul sughițează în limba englezo-română, în cadre sacadate fără cap și pline de cozi. Nu mai ține minte unde a rămas dar șirurile de așteptări i se îndeasă dolofane printre riduri. Timpul trage câte o beșină obosită la dreapta lui. Spațiul e ceva mai încolo, se unge cu vazelină pe față și pe dos cârpindu-și pixelii rătăciți.

Sorina Vazelina este un unguent oftalmologic care elimină grijile chiorâtului, desfundă ochii și clătește cu balsam mintea. Produs în Timișoara din ingrediente naturale 100%, Vazelina este remediul ideal pentru problemele dumneavoastră grafice. Efectele sale sunt vizibile de la prima aplicare. Pentru o acțiune în profunzime masați globii oculari regulat cu acest unguent iar disconfortul ilustrativo-grafic va dispărea simțitor în decursul tratamentului. De la începutul său fraged în laboratoarele de producție ale Facultății de Arte și Design Timișoara, trecând prin experimentele experților din studiourile de comunicare vizuală Synopsismedia.com si Itseveryday.ro, Vazelina vine acum cu o gamă de produse specializate pentru consumatorii de bandă desenată. Încercați linia exclusivă de comics-uri While we wait pentru un efect de durata. Printre cei care recomandă Vazelina se numără revistele: Esquire, Regard, Playboy, Tataia și Omagiu. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați paginile:  wirestory.blogspot.com, flickr.com/vazelina, issuu.com/sorivazelina sauissuu.com/sorinavazelina și să aruncați un ochi dupa ea prin thebookofgeorge.com. A se păstra la distanță de foc și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.