Noaptea Galeriilor 2014

Art Yourself Gallery 8 Loc pe harta

str. Nicolae Ionescu, nr. 11, sector 1
021 3611589
office@artyourselfgallery.ro
https://www.artyourselfgallery.ro

„Arta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce îi faci pe ceilalți să vadă. „

Edgar Degas

Art Yourself Gallery este un spatiu destinat artei contemporane, care aduce in prim plan artisti romani din generatii, viziuni si abordari diferite, care incearca sa exprime prin forme si mesaje idei, senzatii, emotii si cautari.

Inca de la deschidere, in toamna anului 2011, expozitiile, vernisajele si evenimentele Art Yourself mentin vii legaturile dintre artisti si public, conferind un plus de efervescenta productiei artistice, dar si o interactiune continua intre estetic si ideatic.

Ne propunem ca prin cele trei directii de abordare – selectie riguroasa de artisti, expozitii consistente si consilierea pertinenta a colectionarilor – sa contribuim la ascensiunea si sedimentarea pietei de arta contemporana din Romania, dar si la ritualizarea legaturii  intre public si artisti.

Parafrazându-l pe marele Ansel Easton Adams care spunea  „Celor ce îmi zic că în fotografiile mele nu apar oameni, le răspund: întotdeauna apar doi oameni, fotograful si privitorul “ vă invităm să vă trăiți propria definiție despre artă.Eveniment NAG

Taramul lamailor

19:00 - 03:00

Taramul Lamailor / O istorie a lamailor, o prezentare vizuala, olfactiva si gustativa cu si despre lamai privite printr-un volum literar si prin opt abordari artistice contemporane.

artisti: Florin Pantilimon,  Gabriel Caloian, Bogdan Teodorescu, Alexandru Nimurad, Adrian Sandu, Radu Rodideal, Andrei Tudoran, Cristiana Negoescu, Isabela Iorga, Dragos Patrascu.


 Lansare speciala in cadrul NAG - Lansarea cartii “Taramul lamailor” , editura Baroque Books &ArtsIn interiorul cartii vor fi cartoline si semne de carte cu lucrarilor artistilor prezenti in expozitia Taramul lamailor-Art Yourself Gallery pentru NAG 2014.

Live performance artisti participanti in expozitie intre orele 23.00- 1.00 

Cup of tea

19:00 - 03:00

artist: Andreea Floreanu


Ceaiul este binecunoscut pentru diversitatea sa de efecte pozitive. O ceasca cat de mica, poate avea intrebuintari cat mai variate. De la necesitatea de baza a omului pentru hidratatea corpului, la medicamentul ce mii de ani a fost de neinlocuit, in prezent, ceaiul insumeaza un ansamblu de traditii din diverse locuri pe glob.


Pornind de la efectul nebanuit pe care o ceasca magica il poate avea, in seria “ Cup of tea”, am redat un univers in care acesta licoare este un un adjuvant al trairilor sufletetsti si al meditatiei.