Noaptea Galeriilor 2014

Imbold Galeria 21 Loc pe harta

str. Polonă nr. 40
0745 662 889
alexandra@menthol.ro
https://www.cuimbold.ro

Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană. Printre proiectele de promovare ale Galeriei se numără artiștii Misha Diaconu, Victor Fota, Claudiu Ciobanu, Andrei Argaetic, Nicu “Kitră” Duță, Buzu Ana Andronic, proiectul colectiv de design responsabil “Furnitubes”, singurul festival de artă digitală din România - ”PAF!” și primul festival de arte cu inspirație folclorică Imbold Nativ. Spațiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansardă – Acuarela.București Optimixed

19:00 - 02:00

artisti: Andrei Argaetic, Andrei Robu, Buzu Ana Andronic, Cristina Ciobanu, Dominus, Evelin Bundur, Ghica Popa George Roșu,Ioana Sopov, Kitra,Loreta Isac, Mădălina Andronic, Misha Diaconu,Pisica Patrata, Paula Rusu, Paula Duță, Robert Obert, Răzvan Cornici,Raluca Băraru,Veronica Neacșu,Victor Fota,Wanda Hutira 

București Optimixed își propune să scoată în evidență colțurile de București care ne fac să zâmbim, prin reinterpretarea imaginilor de către artiștii invitați. Aceștia își vor pune amprenta nu numai pe lucrările propriu-zise, dar și în mentalul privitorilor, prin adăugarea de elemente-surpriză în cadrele selectate, elemente care vor fi rememorate ulterior la fiecare revedere a locurilor din fotografii.

București Optimixed este o expoziție colectivă și un catalizator de evenimente culturale și performance-uri integrate în Romanian Design Week și Noaptea Albă a Galeriilor.  Expoziția va afișa fotografii din portofoliul lui Cristian Vasile (Igu), inițiatorul proiectului Bucureti Optimist, peste care 24 de artiști intervin cu ilustrații spontane.

Organizatorii şi artiştii implicaţi în proiect pregătesc cu mult entuziasm seri de muzică şi voie bună, Live Art Battle-uri siderale şi pereţi care zâmbesc şi spun poveşti frumoase. 

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Imbold, Atelierul de Print și București Optimist.