Noaptea Galeriilor 2014

Pop-Up Open Air Street Art Museum 27 Loc pe harta

Strada Şelari nr. 4 (Lipscani), Bucureşti
0722 38 28 31
bucurestipopup@gmail.com
https://www.facebook.com/popupstreetartmuseum

Conceput ca un performance in progress, Pop Up Open Air Street Art Museum, deschis în centrul vechi al Bucureştiului din noiembrie 2013, aduce în faţa publicului prospeţimea, directeţea şi extraordinara varietate de tematică, limbaj şi tehnică a artei urbane din România. Un fenomen care, fără a părăsi strada, îşi găseşte un spaţiu amplu de manifestare liberă în primul muzeu de artă urbană din România! Open Air Street Art Museum este găzduit de Centrul Pop Up, primul centru urban de lifestyle şi artă urbană, construit în premieră din containere maritime, şi prezintă, ca într-o fotografie de grup,  artişti urbani, dar şi artişti contemporani care dialoghează într-un mod original şi dinamic cu formele „artei de stradă”.  Eveniment NAG

Aurel Tar, La Ghepard - Lasa-te tradus_ Subtitrari amicale: instalatie cu personalitate si subtitrare

19:00 - 01:00

Artist: Aurel Tar

Instalatia prezinta un colaj vizual "de tip photoshop", in rama supradimensionata a unei tablete electronice, intre realitatea prezentei umane si diferite alte materiale care simuleaza lumea digitala. La Ghepard este un Tablette Show care creeaza momente de happening cu invitati-supriza si promoveaza in acelasi timp identitatea Ghepard ca pattern artistic personal marca Aurel Tar.

Eveniment NAG

Street Art in Progress @ Pop Up Open Air Street Art Museum

19:00 - 21:00

Artisti: Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată), Angela Bontaş, KITRĂ, Victor Fota, Zoiţa, Ortaku, Creaturi drăguţe, Glappy, IRLO, Kraimann, Andy Sinboy, Sno, Andrei Vlad Toader, Allan Dalla, Ghica Popa 

Curatori: Claudio Scorretti & Irina Ungureanu


Street Art in Progress @ Pop Up Open Air Street Art Museum este un workshop interactiv în aer liber în care street artiştii Centrului vor face demonstraţii live de artă urbană: graffiti pe pereţii Centrului, pictură, desen, spray, stencil, mozaic ceramic. Evenimentul va da startul maratonului de graffiti prin care grafferi români şi străini vor lucra în următoarele luni pe pereţii exteriori ai Centrului Pop-Up. 

Better In than Out - Exhibition @ Pop Up Art Store

19:00 - 04:00

Expoziţie de pictură, obiect şi mozaic ceramic inspirat de street art, găzduită de Pop Up Art Store. Expoziţia cuprinde lucrări ale artiştilor Centrului, la care se adaugă lucrări-surpriză aparţinând unor artişti cunoscuţi care, într-un mod ludic şi insolit, şi-au asumat provocarea de a intra în dialog cu arta urbană.