Noaptea Galeriilor 2014

Atelierul de producție 44 Loc pe harta

bd. Splaiul Unirii, nr. 160, sector 4
0723 930 101
salut@atelieruldeproductie.ro
https://www.atelieruldeproductie.ro

Atelierul de Producţie este un spaţiu cultural neconvenţional care reintegrează fostul atelier de filatură al fabricii Industria Bumbacului în viaţa artistică a Bucureştiului. Spatiu industrial reconvertit pe model berlinez, Atelierul de Producţie mixează conceptul de galerie cu cel al evenimentelor muzicalo-dansante. 

Inaugurat în 2010, cu ocazia Nopţii Albe a Galeriilor, Atelierul de Producţie sărbătoreşte 4 ani de existenţă.Eveniment NAG

Punct de fugă

19:00 - 04:00

Artist: Seyr

Planele, dreptele și punctele în spațiu ne sunt cele mai familiare pornind de la cub, recunoaștem cei șase pereți ai săi, cele opt colțuri și cele douăsprezece muchii - are un centru iar în el se intersectează patru diagonale.

Fascinat de gândirea geometrică, de transformările proiective și de ordonările spațiale, Seyr își propune perceperea spațiului prin desen, extinderea graffiti-ului spre geometrie și spațiu tridimensional.

Seyr vede astfel geometria ca un model abstract al realității, lucrările sale pornesc de la coincidențe ce se creeaza din linii și unghiuri ajungând până la iluzii optice. Legăturile și conexiunile se creează într-unul sau mai multe puncte de fugă.

Lucrările expuse sunt realizate în Atelierul de Producție și vin în completarea spațiului, dimensiunile lor variind și ajungând până la 7m lungime.