Noaptea Galeriilor 2014

Funnel Contemporary Art 51 Loc pe harta

Str. Fabrica de Glucoza. nr. 9CD (colț cu) Str.George Constantinescu, nr. 3, apartament 903, Sector 2
0730 667 164 (RO), 0725 085 387 (EN)


Funnel este o platformă care conectează artişti vizuali din Europa de Sud şi Europa de Sud-Est, cu scopul comun de a crea un spaţiu artistic care este atât o galerie, cât şi un atelier de lucru deschis colaborărilor internaţionale. Scopul proiectului este ca în viitorul apropiat să iniţieze proiecte similare şi în alte ţări europene, creând astfel o reţea care să încurajeze schimbul cultural şi să crească vizibilitatea artei contemporane din regiune. 

Schimbul de experienţă şi de idei, rezidenţele artistice, realizarea unor expoziţii de grup, susţinerea unor workshopuri şi a unor conferinţe despre arta contemporană sunt, de asemenea, o parte a programului iniţiat de această platformă.NOI LUCRÃRI the meeting point FUNNEL

19:00 - 04:00

Artişti: Roberto Coda Zabetta, Predrag Popara, Djordje Stanojević, Bogdan Vlăduță


Prima întâlnire dintre o operă de artă şi publicul său se întâmplă adesea chiar în studio-ul artistului. Când acest prim contact are loc, opera de artă poate fi citită ca o oglindire a spaţiului de lucru şi a spaţiului spiritual al artistului respectiv. Această expoziţie doreşte să ofere publicului acces direct în atelierul artistului şi să atragă atenţia asupra relaţiei în care acesta se află în permanenţă, atât cu opera de artă finită, cât şi cu expunerea ei într-un anumit context.