Noaptea Galeriilor 2014

Home Mătăsari 56 Loc pe harta

Str. Mătăsari Nr. 17, Sector 2
0724 919 395
alexandra.nicolae86@gmail.com
https://www.facebook.com/home.matasari?fref=ts

Home Mătăsari este un proiect care a luat ființă în 2009. De atunci misiunea sa este crearea unui spațiu sincretic, fecund pentru arte, stimulând și încurajând inițiative creativ-educative. Gazdă studenților cu talent și îndemanare, spațiul este atelier de dialog și se constituie drept formator de idee prin intervenții curajoase și sistematice în mediul cultural – urban bucureștean.

Home Mătăsari nu este doar spațiu, este work in progress, este happening electric, este performance.Eveniment NAG

Mind over body

19:00 - 04:00

Artişti: Alexandra Albu, Radu Burduj, Marilena Eleuţă, Andreea Floreanu, Diana Manole, George Marinciu, Ilinca Marinescu, Beniamin Popescu, Rene Răileanu, Radu Rodideal, Petra Sitaru, Andrei Tudoran


Home Mătăsari propune o expoziție de grup cu un acroșaj de lucrări energice, îndrăznețe sau subtile, rezolvând teme diverse și diferite dar având temelia comuna. Corpul. Cei 12 artiști tineri, studenți sau absolvenți ai școlii de arte, cu demersuri plastice răspândite, problematizează trupuri în felurite chipuri. Fie mânați de revoltă socială, fie satirizând cu umor, fie închipuind și transpunând stări de emoție suavă, cei 12 exprimă cu deosebită măiestrie propria variantă de desfășurare artistică.

Proiectul cuprinde pictură, proiecție video și desen amplu pe suport puțin - convențional. Misiunea sa – un rezultat eterogen încărcat cu mesaj de impact care să-l zdruncine și pe cel mai sceptic dintre privitori.