Noaptea Galeriilor 2014

Sfântul Tus 71 Loc pe harta

Strada Doamnei, nr. 3, Sector 3
https://www.facebook.com/SaintInkExpoCafe?ref=hl

Poate pentru ca Saint Ink nu vrea sa multumeasca pe nimeni, reuseste in mare parte sa multumeasca destul de multa lume.
Cam atat de multa lume cat incape intr-un 
loc simplu, plin de energie pozitiva.

Cum s-a nascut Saint Ink ? Cum se nasc lucrurile marete, dintr-o dorinta care a luat viata cu ajutorul unor oameni pusi pe treaba, cu planuri mari si solutii consistente.
La Saint Ink poti sa te simti bine pentru ca tu dai viata locului, iar locul iti multumeste frumos cu fiecare cocktail si mai ales cu fiecare expozitie.

Totul e pe dos, ca atunci cand vrei sa tragi ceva pe tine sa fie asa cum trebuie. Nimeni nu incearca sa convinga pe nimeni de nimic. La fel cum e si mersul pe bicicleta, o data ce-l inveti nu-l uiti. Cu Sfantul Tus e cam la fel, odata ce inveti sa-l cunosti, nu poti sa-l uiti.

Iar pentru ca cerneala se scurge si dincolo de hartie, la galerie vei gasi intotdeauna un ceai aromat, o cafea cu personalitate si alte felurite licori, toate pentru o lume care te va da peste cap si inapoi.

Iti ramane doar sa te inarmezi cu putina curiozitate,
sa-ti dai drumul la ferestrele mintii si sa ne vedem la o discutie ca-ntre oamenii mari cu vise de copii nazdravani.

Cu alte cuvinte, daca ai idei bune noi le ascultam si le facem loc sa infloreasca in laboratorul vostru, nostru ,al lor??...

Noi avem multa atitudine si mult loc unde sa o depozitam 
si sa o exploram.
Pentru ca atitudinea conteaza.Eveniment NAG

Povești din sertar

20:30 - 04:00

artist: Ioana Birdu

expozitie de fotografie

Ioana a început proiectul fără să-și dea seama aproape, când a trimis un autoportret de al ei cu fața acoperită de o carte la un concurs foto. A continuat să își pozeze prietenii și cunoscuții cu nasul în câte o carte, iar proiectul a crescut de la sine. Au început să-i scrie și necunoscuți, și cunoscuți de-ai lor și tot așa. Singura condiție: s-aducă o carte care le place. 

A ajuns la 104 fotografii și mai are câteva în așteptare. A strâns cu ocazia asta și o listă lungă de cărți de citit. Și-a dat seama cât de ușor e uneori să faci ceva ce-ți dorești, că e suficient un prim pas. Promite și o expoziție cu Povești din sertar. 

Printre scriitorii ei de suflet se numără Haruki Murakami, Julio Cortázar, Frank Herbert, Anaïs Nin, Iulian Tănase, Sylvia Plath și Lewis Caroll.

(sub25.ro)