Galleries Night 2015

ALANDALA 73

Str Aurel Vlaicu 70
0720 326 925
alandala.cafe@gmail.com
http://www.facebook.com/AlandalaCafe\\

Alandala a apărut din dorința de a stimula lumea să creeze, căci creația, în orice formă a ei, eliberează, detensionează și te inspiră să te re-creezi, să te reconstruiești. Spațiul expozițional din Alandala e destinat cu precădere stilului de artă outsider, adică artei în afara normelor care nu tine de reguli de compoziție, de echilibrul culorilor sau perspectivă ci vine din adâncul inconștientului mânata de emoție, inspirată de dorința de a scoate la lumină adevăruri personale.


Eveniment NAG

Când visele ucid căluții de mare

19:00 - 04:00
Bucuresti

Artist: Nora Cupcencu 

Evenimentul propus pentru NAG este vernisajul expoziției personale a artistei Nora Cupcencu. Va fi prima sa expoziție personala, ea participând anterior cu lucrări la expoziții colective la Teatrul Mignon. Din februarie 2015 are lucrări expuse permanent în Galeria de Outsider Art, din Teatrul Țăndărica.

Expoziția va fi însoțita de un performance care are rolul de a reda vizitatorului într-un mod teatral atmosfera din tablou. O parte din tablouri, vor fi însoțite de statui vivante. Regia și costumele vor fi făcute de Nora Cupcencu

Nora Cupcencu a absolvit Universitatea de Teatru și și-a făcut debutul ca actrița în lungmetrajul “Alt Love Building” alături de Dragoș Bucur. 

A început sa picteze în 2014 după ce a pozat pentru un artist pictor. Încercând, din joaca, sa modifice ceva în desenul acestuia a avut o plăcere nemaipomenita, "ca atunci când eram mica și mă dădeam cu sania". 

Teatrul a învățat-o sa-și pună tot felul de măști, pe care le-a folosit cu iscusința, la început ca o joaca apoi tot mai sârguincios pana când masca a devenit o a doua piele fără chiar sa-și dea seama. Când pictează, în schimb, e liberă și sinceră. E lucrul pe care-l face doar pentru ea și care, daca ar fi lipsit de sinceritate, nu ar mai exista.