Galleries Night 2015

Home Mătăsari 59

Str. Mătăsari, nr.17
0723274436
art.diana@yahoo.com
https://www.facebook.com/home.matasari?fref=ts

Home Mătăsari este un proiect care a luat ființă în 2009. De atunci misiunea sa este crearea unui spațiu sincretic, fecund pentru arte, stimulând și încurajând inițiative creativ-educative. Gazdă studenților cu talent și îndemanare, spațiul este atelier de dialog și se constituie drept formator de idee prin intervenții curajoase și sistematice în mediul cultural – urban bucureștean.
Home Mătăsari nu este doar spațiu, este work in progress, este happening electric, este performance.


Eveniment NAG

BODY SLAM

19:00 - 04:00
Bucuresti

Artisti: Radu Burduj, Claudiu Ciobanu,Mihai Florea, Andreea Floreanu, Mihaela Ghiță, Diana Manole, Cosmin Marinescu, Sergiu Georgian Mazerschi, Radu Pandele, Florin Petrachi, Beniamin Popescu, Flavia Popescu, Radu Rodideal, Andrei Tudoran, Sabina Suru.


Liniile de demarcaţie dintre ceea ce se explică public şi ceea ce se explică privat sunt lipsite de rezonanţă în timpul actului creativ, prin travaliu ideea artistului se materializează în limbaje diferite de creaţie (pictură, fotografie, video, sculptură). Astfel, corpul uman-subiect central al artiștilor este tradus individual ca semn plastic, este analizat pentru a scoate în evidenţă caracteristici sau aspecte ascunse, necunoscute.
 
Body Slam- pentru că ne lovim în idei, pentru că se argumentează şi se susţin reciproc având drept contrapunct corpul uman.

Foto credit: Mihaela Ghiță