DESPRE NAG

Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) aniversează 15 ani! Ne revedem în perioada 15-16 -17 octombrie să descoperim împreună traseul celor mai surprinzătoare locuri culturale!

Spațiile dedicate artei contemporane care doresc să participe la NAG sunt invitate să înscrie proiectele pe site MERGAND LA SECTIUNEA DE INSCRIERE

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din București. Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național o dată cu a zecea ediție din 2016 și în prezent este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România.

Asociația Ephemair inițiază și organizează proiecte și acțiuni culturale din domeniul artelor contemporane care vizează dezvoltarea comunității artiștilor și operatorilor culturali din scena independentă și asumă prin activitatea desfășurată un rol de mediator al conținutului cultural către publicul larg. Scopul activităților desfășurate de către Asociația Ephemair este acela de promovare a artei contemporane din România la nivel local dar și internațional. De asemenea Asociația Ephemair își asumă responsabilitatea socială și rolul educativ față de tineri cărora le facilităm accesul la cultura generației lor.

Proiectele realizate în cadrul Asociației Ephemair au contribuit la consolidarea scenei culturale locale și au susținut în mod constant sectorul cultural prin evenimente care au implicat deopotrivă instituții din sectorul public și cel privat. Activitatea de zece ani a Asociației Ephemair a adunat în portofoliul său peste 75 de programe, proiecte și activități culturale.

www.ephemair.ro

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG București este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare ARCUB, puteți accesa

www.arcub.ro

#cofinanțatdeARCUB