12
13
14
15
16
17
18
18
19
20
21
22
23
00
15:00
22:00
» Dumitru Gorzo | Continuous Studio - the EXHIBITION
15:00   Dumitru Gorzo | Continuous Studio   420 min
18:00
00:00
» CADAVRE EXQUIS / NAG RETROSPECT
» EU sunt EA scrisori ascunse de Christine Cizmaș
18:00
00:01
» Karing jas? /Where are you going?
17:00
03:00
» Evolution
17:00
22:00
» Anonymous opus manuum artificis
18:00
23:00
» Faking Perfection
17:00
22:00
» The summer of in-dependence
22:00   Ladies first. Natalia Romanciuc   300 min
18:00
23:59
» ENCHANTED - Spells For Coming Out Of Invisibility
18:00
22:00
» Greetings from Zanzibar
18:00
00:00
» Between the Lines
18:00
00:00
» Dress Rehearsal
20:00
02:00
» Ash Memory
18:00
23:30
» this place remains empty
20:00   Performance Cristina Cocis   120 min
20:00
02:00
» Tangled (as long as I have Myself)
18:00
00:00
» Smash Cut
18:00
02:00
» abstracks
21:00   LiveElectronicMusic_Sebastian Andrei   60 min
18:00
22:00
» Sebastian Moldovan: Spacetime's a Wastin’
07:00
00:00
» Street & urban art expo
18:00
00:00
» Temporal Parts
12:00
22:00
» Our haunting fear of wolves begets the shepherds' feast
19:00
23:00
» THIS IS WHO WE ARE
» 3 exhibitions: SINERGIE /// Inside/ Outside 2021 /// THIS IS WHO WE ARE
» SINERGIE
18:00
00:00
» ”gestuar” by Nora BLAJ - Painting exhibition
20:30
00:00
» Imago
18:00
22:00
» The PINK gallery
16:00
00:00
» Back to the future
» Poking one's self-love.Crypto Art
16:00   Expozitie de grup   480 min
18:00
23:00
» Ștefan Ungureanu | GARDEN OF EDEN
18:00
01:00
» Obie Platon CNNCT/DSCNNCT ( Connect - Disconnect)
19:00
01:00
» Obsession Never Sleeps
19:00
23:00
» SLOW TOMORROW
17:30
21:30
» Nucleu 0008 - SEEN
» Unimages
» Art History Aerobics
18:00   Unimages - Performance Eliza Trefaș, Florin Flueraș   120 min
11:00
23:59
» S.C.A. Sport Club of Arts. Sports in Romanian Art from 1900 until Today
» Heimo Zobernig. Spirit Fuck Painting
19:00   Ritualuri/Rituals. Expoziție Hermann Nitsch   300 min
19:00   Din Senin. Expoziție colectivă, cu artiști români   300 min
19:00   Marin Grigore. Muzică experimentală   45 min
20:00   Proiecție scurt metraje românești   55 min
21:00   Holografic feels. Elisa Lupu, artist vizual și Marin Grigore (muzica)   60 min
18:00
00:00
» Before Midnight
19:30
00:00
» Ballad of Escape
18:00
23:00
» Living Content: Under Pressure
» Codruța Cernea | An Invincible Summer | catalog launch & exhibition
16:00
20:00
» Crimele sunt abolite. Nu mai există decât pasiuni.
18:00
00:00
» TIMPURI NOI: Xenogeneze ale SF-lui
» PROIECT SPECIAL NAG#15: OUTSIDE HISTORIES#3
» DEGETE VERZI#5 Love Is A Pink Cake | Miruna Radovici
18:00
00:00
» First time: Frederick Hart in Romania
15:00
02:30
» Studio x street art exhibition
18:00
22:00
» EXPO_03_VERNACULAR | A selection from the Mihai Oroveanu Image Collection
18:00
23:00
» WHOLY MOTHER
18:30
23:00
» Studio Artist
18:30   Garden Studio   150 min
19:00
02:00
» Affective Particles
19:00   Particule Afective   300 min