1 TERMENI SI CONDITII
2 INTRODUCEREA DATELOR
DESPRE ORGANIZATOR
(pentru contract/will be used for contract)

Acest formular nu reprezintă o obligație a Asociației EPHEMAIR – organizatorul NAG Național și a organizatorilor parteneri NAG locali de a include automat un spațiu, un proiect sau un participant în programul Noaptea Albă a Galeriilor 2021.


Prin înscrierea la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor ce va avea loc in perioada 15-17 octombrie 2021 fiecare Participant își asumă în mod direct întreaga responsabilitate pentru următoarele: 1. organizarea în condiții de siguranță a evenimentului în spațiul său (galerie de artă, centru cultural, artist run space, atelier / studio) în conformitate cu reglementările publicate de Ministerul Culturiii în Ordinul nr. 3.142 din 31 august 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. 2. conținutul și acuratețea informațiilor introduse în această interfață privind spațiul de desfășurare al evenimentului, conținutul evenimentului propus. Toate informațiile legate de localizarea spațiului (adresă, program, contact), descrierea evenimentului, prezentarea participanților - vor deveni publice în platforma www.noapteagaleriilor.ro și pe canalele de promovare NAG.


Ne rezervăm dreptul de a nu publica proiectele care contravin legilor (încălcarea dreptului de autor, discriminare, instigare etc) sau principiilor de funcționare ale evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor. Ulterior finalizării termenului limită de înscriere al proiectelor în programul NAG fiecare organizator NAG local va selecta proiectele înscrise și va notifica organizatorii participanți dacă vor face parte sau nu din programul NAG 2021.


Cu privire la protecția datelor personale: datele introduse în acest formular la pasul următor nu vor fi făcute public ci vor fi folosite la redactarea contractelor între Organizatorul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor din fiecare oraș participant la acest eveniment și Participant. Date personale înscrise de către participanți pe platforma NAG vor fi șterse ulterior de către Organizatorul NAG Național și nu vor fi transmise către terțe părți. Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la Noaptea Albă a Galeriilor NAG 2021 se va face de către toţi cei implicați: public, organizatorul NAG Național și organizatorii NAG locali și participanții în programul acestui eveniment.


*
*campuri obligatorii/mandatory fields