1 TERMENI SI CONDITII
2 INTRODUCEREA DATELOR
DESPRE ORGANIZATOR
(pentru contract/will be used for contract)

Acest formular nu reprezintă o obligație a ASOCIAȚIEI EPHEMAIR, Organizatorul General al Evenimentului Noptea Alba a Galeriilor, de a include automat un spațiu, un proiect sau un organizator în programul NAG 2019.


Prin înscriera la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor din data de 11 octombrie 2019 fiecare Organizator Participant își asumă în mod direct întreaga responsabilitate atât pentru organizarea în condiții de siguranță a evenimentului în spațiul pe care l-a ales cât și pentru informația corespunzătoare proiectelor ce-i aparțin introdusă în aceasta interfață. Informație care va deveni publică.


Ne rezervam dreptul de a nu publica proiectele care contravin legilor (încalcarea dreptului de autor, discriminare, instigare etc) sau principiilor de funcționare ale evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor.


Datele introduse în acest formular la pasul următor nu vor fi facute publice ci vor fi folosite la redactarea contractelor intre Organizatorul General al Evenimentului Noptea Alba a Galeriilor și Organizatorul Participant.


*
*campuri obligatorii/mandatory fields