36
Galeria Senso
Calea Victoriei

Redeschisa in primavara anului 2014, Galeria Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, experimentului, confruntarii, discursului teoretic, stimularii si promovarii artei contemporane. Situata intr-o zona de interes si vizibilitate urbana, pe care le poate spori prin oferta sa culturala, Galeria Senso organizeaza periodic expozitii insotite de materiale promotionale – cataloage editate in conditii tehnice deosebite, volume cu caracter monografic, flyere, stiri, reportaje si filme de arta care se difuzeaza pe postul de televiziune online cu acelasi nume. In spatiile sale generoase isi doreste sa stimuleze calitatea, creativitatea, originalitatea, noutatea, relevanta estetica – mai ales prin lucrari ale artistilor tineri, indiferent de domeniul artelor vizuale in care activeaza –, desi se incadreaza, in acelasi timp, in tipologia galeriilor de portofoliu; in aceasta dubla ipostaza propune, confirma sau poate contribui la impunerea valorilor, stimuleaza colectionismul si s

Back to the future

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
VERNISAJ la NAG
Perioada Expozitie
15.10.2021 - 30.10.2021
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):

Asemeni protagonistului din filmul cult al lui Zemeckis - „Back to the Future”, personajele din lucrările reunite în expoziția personală cu același nume a Arinei Bican călătoresc în trecut, fiind transpuse în lumea magică a copilăriei populată de dinozauri, sirene și rinoceri. Spre deosebire de adolescentul american, însă, aceste personaje folosesc realitatea virtuală pe post de mașină a timpului. Abordând pictura ca principal mediu de exprimare artistică, Arina Bican propune o explorare vizuală pornind de la următoarea premisă: trăim în viitor și nu în prezent; ce ar fi dacă am putea să trăim din nou în trecut pentru a modifica prezentul? „Back to the Future” este primul solo show al Arinei Bican la Galeria Senso, artista intrând anul acesta în portofoliul galeriei, după participarea sa în cadrul amplei colective cu titlul „OSTARA” care a avut loc în primăvara aceasta la etajul galeriei.

Poking one's self-love.Crypto Art

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
15.10.2021 - 30.10.2021
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):

Expoziția personală de debut a Andreiei Morar aduce în atenția publicului o selecție eclectică de lucrări de print digital cu o cromatică puternică.