Strada Tudor Arghezi 3B
0744590607
ana@animest.ro
Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative. Prin acest proiect UNATC își propune să devină un pol de expertiză în domeniul cercetării și tehnologiilor creative; Obiectivul proiectului îl constituie înființarea Centrului Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ – Creative – CINETic, cu 6 laboratoare dotate cu 10 linii complexe de echipamente de cercetare științifică și 10 tehnologii inovativ – creative de vârf în domeniul audiovizualului.

Intersecție între banda desenată și animația românească

ARTE PLASTICE
Program:
18:00 - 02:00
Tip eveniment:
DESCHIS si la NAG
Perioada expozitie:
09/29/2017 - 10/08/2017
 

Încercând să ne încadrăm cât mai bine în tema acestui an al Festivalului Internațional Anim’est, am încercat să alcătuiesc o expoziție de intersecție a două arte pe care le îndrăgesc iremediabil. Este vorba de banda desenată și filmul de animație. Aceste intersecții vin din ambele părți: animatori prin definiție care au creat și bandă desenată dar și artiști de BD au ajuns să creeze film de animație. Chiar dacă au multe puncte comune, cele două arte sunt foarte diferite în limbajul folosit și de aici aș aprecia mai mult realizările acestor peste 30 de artiști pe care am reușit să îi expunem cu ocazia celei de-a 12 a ediții a festivalului. Artisti: Aurel Petrescu, Marin Iorda, Pascal Rădulescu, Dem Demetrescu, Nell Cobar, Matty Aslan, Radu Duldurescu, Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Simion Alexandrescu, Artin Badea, Zeno Bogdănescu, Ana-Maria Buzea, Zaharia Buzea, Olimp Vărășteanu, Luminița Cazacu, Octavian Frecea, Călin Cazan, Liana Petruțiu, Laurențiu Sârbu, Mihai Șurubaru, Cristian Marcu, Mircea Arapu, Bogdan Petry, Roșu Crișan, Gabriel Iacobini, Radu Pop-Noper, Reniform, Matei Branea, Călin Pop, Veronica Solomon, Alexandru Talambă, Cristian Păcurar, Sorin Pintilii, Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu

Pisica Patrata

STREET ART
Program:
18:00 - 02:00
Tip eveniment:
DESCHIS si la NAG
Perioada expozitie:
09/29/2017 - 10/08/2017
 

Pisica Patrata este un street-artist care traieste si lucreaza in Bucuresti. Mai este cunoscut si ca Ciubi sau Alexandru Ciubotariu si mai face benzi desenate, ilustratie, pictura, jucarii urbane sau animatie.

© 2017 ASOCIATIA EPHEMAIR