18
METROM BeClockWise
Strada Carpatilor nr.60

0744666289

Atelier de ceasuri neconvenționale şi loc de întâlnire pentru creatori, BeClockWise îi găzduieşte pe artişti împreună cu creaţiile lor. Lucrări de grafică și sculptură, instalații de lumini și fotografie, toate sunt salutate cu ocazia NAG 2018. Accesul la locație se face pe Poarta 1 METROM (intersecția semaforizată cu biserica) - urmând prima alee din dreapta, ne regăsiți la parterul primei clădiri de pe partea stângă.

Fine Sounds - Soundcards

DESIGN
Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
05.10.2018 - 06.10.2018
Program
  • 19:00 - Deschidere
  • 01:00 - Inchidere
Artist(i):
Curator(i):
RO: SOUNDCARDS ar putea parea doar niste carti postale obisnuite, dar ele sunt, cu siguranta, mai mult decat observi la prima vedere. FINE SOUNDS lanseaza SOUNDCARDS, un hibrid intre o carte postala si muzica online a unui artist local selectionat. Muzica in format fizic a oferit utilizatorului o experienta palpabila, te aduce mai aproape de felul artistului de a-ti livra un produs creativ de calitate. De aceea iti aducem muzica online pe un artefact colectionabil, care iti va incanta atat urechile, cat si ochii. De asemenea, vei redescoperi metodele clasice de a impartasi muzica. Asa ca, asigura-te ca iti completezi colectia de muzica indie cu editiile limitate SOUNDCARDS!

Fill in the light

ARTE PLASTICE
Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
05.10.2018 - 06.10.2018
Program
  • 19:25 - Deschidere
  • 03:30 - Inchidere
Expozitia Fill in the light reuneste opere aflate intr-un echilibru fragil cu lumina. Cerinta pre-definitorie artelor vizuale, lumina dezvaluie si ascunde, masoara timpul terestru si timpul interior. Daca simbolistica luminii este bogata, experientele materiale au incetat de ceva timp. Prin instalatii, fotografie, proiectii si obiecte, noi vrem sa aratam ca este, de fapt, un joc interior. Operele si conceptele artistilor sunt dupa cum urmeaza: Tudor Petrican – Timpul nu se masoara in cuvinte – obiect/instalatie Timpul meu este acum şi îl măsor cu ceasuri, de perete. Oana Mirela Obacu – La graniţă – tus pe hartie La graniţa între matur şi ludic bucurii, tristeţi şi căutări Cerul e mereu deasupra dar Paradisul pierdut pe unde mai e? Denis Simion – Anima – instalatie Golurile din inimi stau pentru suflete. Întunericul stă pentru un posibil-cândva-cunoscut. Helena Egoti – The last step of the Piramid - instalatie Ascensiunea fizica este doar o ascensiune iluzorie Iulian Cristea – Gangsta Toys – sculptura Dinamismul unei arme in lesa Este un mod de a spune ca nimeni nu e in siguranta Mihai Chiţu – Electrified - fotografie O istorie a unei milisecunde, in care vointa autorului si hazardul se impletesc pentru a da nastere unui peisaj din alta lume. Albert Khan – Meditatie – sculptura - Pai e cel mai fair, si cel mai frumos...... - Sa ajutăm Gandirea, nu sa o impiedicam