5
Tipografia
Str. Postăvarului Nr. 1 (colț cu Diaconu Coresi)

0722373090

Un loc fain pentru cafeaua și micul dejun alături de prieteni, un loc linștit de lucru de birou. După-amiaza, aici se lansează cărți, se fac degustări de produse, se proiectează filme, vin muzicieni pentru concerte live de rock, blues, soul, jazz, funk sau muzică clasică. Tipografia găzduiește întâlniri cu personalități locale, piese de teatru, petreceri, expoziții, spectacole, conferințe de presă sau lecturi de poezie.

Dorință cu autorizație

STREET ART


Tip eveniment
VERNISAJ la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 12.10.2019
Program
  • 18:05 - Deschidere
  • 02:35 - Inchidere
Artist(i):

Un proiect propus în mai multe rânduri și refuzat din cauza birocrației sau cu scuzele birocrației. În mijlocul diverselor campanii (electorale, sociale, și de marketing în special) propun o alta. Cum ar fi dacă am folosi canalele de comunicare comerciale sau publicitare (bannere, spoturi tv, ad-uri) pentru educație (și artă)? Este un enunț simplu, o propunere, o dorință.

#Soundcards by Fine Sounds

MULTIMEDIA


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
11.10.2019 - 11.10.2019
Program
  • 19:01 - Deschidere
  • 00:01 - Inchidere
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):
Invitat(i):
Avem plăcerea de a vă anunța lansarea Ediției Aniversare-1 an de #Soundcards. Muncă depusă de un an de zile, concretizată într-un Bundle Pack Special-o colecție de muzică venind direct de la artiști către ascultători. Acesta este rezultatul efortului colectiv depus de comunitatea Fine Sounds, din Brașov, România. Care-i treaba cu #Soundcards? Un Soundcard este un suport fizic sub forma unei vederi clasice, realizată pentru a putea lansa muzică locală într-un mod inovativ. Acest proiect tineste să reînvie un mijloc învechit de comunicare și susține colaborarea între muzicieni și artiști grafici. Dacă ai auzit de noi, dar nu ai știut cu ce ne ocupam sau dacă ai vrut să vorbești cu noi, dar nu ai știut cum, acum este șansa ta să dai un salut! Vino pe 11 Octombrie la NAG, în Brașov, în locațiile selectate!