8
Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu nr. 2P

13 octombrie 2010 - De atunci este numit „a doua casă” deși unii au petrecut aici mai mult timp decât acasă. Un mic loc născut din pasiunea pentru muzica rock, a devenit mai târziu cunoscut și apreciat în toate cele patru zări căci mii de muzicieni i-au trecut pragul întotdeauna cu bucurie. Aici, după această poartă și în aceste rânduri, se află povestea voastră, a celor care au înfăptuit ca noi să existăm. A celor pe care îi întâmpinăm cu drag, a celor care bat ore bune pe drum până la noi, a celor alături de care am prins răsăritul, a celor pentru care spiritul muzicii va dăinui până la adânci bătrâneți. Iar pe voi vă invităm să ne treceți pragul. Bine ați venit în cel mai primitor loc din România dedicat muzicii rock !

Expoziție de pictură Magda Vacariu & Magda Vacariu Art School

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
02.10.2020 - 03.10.2020

Această expoziție prezintă ultimele lucrări ale artistei Maria-Magdalena Vacariu și ale sudenților și absolvenților Magda Vacariu Art School. Scoala a fost fondată în 2009 de către artista Maria-Magdalena Vacariu. Întoarsă în țară în 2008, Vacariu a pus bazele unei școli private de pictură și desen pentru adulți în Brașov și a creat un grup de artiști contemporani cu artiștii absolvenți ai școlii. A studiat pictura la Adelaide Central School of Art în Australia și deține un Master în arte plastice de la Facultatea de Arte George Enescu Iași. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști (fondată în 1946).

A fost ghidată în studiul artei de artiști prestigioși precum Robert Hannaford, Christopher Orchard și Valeriu Mladin. A expus în Sydney, Adelaide, Londra și New York.