10
Dragoste Gallery
Andrei Șaguna nr. 5

Dragoste Gallery e locul celor care-și urmează pasiunea. În 2009 Pintea Dan-Raul și-a dat demisia de la job și a fixat ca termen 7 ani să reușească în artă. Dar neavând loc de artiștii consacrați în singura galerie din oraș, cea a Muzeului de Artă Brukenthal, a plecat să expună în afară. Între timp aceasta s-a desființat în 2014 și timp de 3 ani a încercat cu un grup să deschidă alt spațiu alternativ de artă dar din cauza lipsei de implicare a artiștilor și autorităților locale s-a reorientat spre pasiunea lui pe care a monetizat-o în brandul Dragoste și a câștigat ediția ZAIN din 2017. Așa a ajuns la emisiunea ROMÂNIA TE IUBESC!, care l-a făcut vizibil în toată țara. După au început să vină și banii, și-a deschis firmă și acum deține singura galerie de artă particulară din Sibiu, Dragoste Gallery, unde expune, vinde și trăiește din pasiunea lui. Reușind astfel să-și atingă țelul propus în urmă cu 7 ani.

Elisa Ștefan și Pintea Dan-Raul

ARTE PLASTICE


Tip eveniment
EXCLUSIV la NAG
Perioada Expozitie
15.10.2021 - 17.10.2021
Galerist(i):
Invitat(i):

????????????


Pintea Dan-Raul s-a născut în 1981 la Sibiu și trăiește din artă ecologică făcută din materiale reciclate încă din 2007. Despre el știți, scrie tricouri cu Dragoste și are magazinul de desfacere @dragostegallery, dar la bază este grafician, absolvent al Facultății de Arte Plastice și Masterului Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. Activitatea lui principală este arta contemporană unde activează cu expoziții avute în România, Portugalia, Belgia, Serbia, Germania, Polonia, Irlanda, Anglia, Olanda iar puținul timp care-i rămâne îl dedică susținerii comunității creative. Elisa Stefan este primul artist pe care îl expune la @dragostegallery.  Inocența din arta ei are o frumusețe particulară, crede mult în ea și crede că va fi o stea. A descoperit-o sub acronimul @esartc după ce i-a dat add și a devenit instant artista lui preferată. A fost dragoste la prima vedere.  

În prezent Elisa Stefan este elevă la Colegiul National Pedagogic din Focșani. Câteva din lucrarile ei au fost expuse în București la Art Safari și Super Festival. Lucrează în diferite medii și se axează, în principal, pe anatomie, fiind într-un continuu proces de învățare, explorând si admirând frumusețea particularităților fizice umane.
Arta Elisei @esartc cuprinde lucrări care au ca factor comun omul în diferite ipostaze, în diferite stiluri. Operele reprezintă modul prin care ea descoperă diferențele trupești, acestea fiind creații proprii, inspirate sau chiar mici reproduceri după artiști ca Jean-Baptiste Camille Corot, Dante Gabriel Rosetti, Francesco Hayez, Eadweard Muybridge si altii, din 2019 culegând figuri demne de atenție care nu se încadrează precis în standardul de frumusețe setat de societate.

Vă așteaptă la expoziție ????????