Galleries Night 2015

Go Art Projects 57

Str. Uranus 98, Sector 5
+4 0770 447 645; +4 0733 955 131; +4 0725 319 904
team@goartprojects.com
http://goartprojects.com

Lansat în noiembrie 2014, Go Art Projects este un spațiu nomad de artă contemporană dedicat artiștilor emergenți din zona pictură, sculptură, grafică, fotografie, video, instalații, performance, precum și altor manifestări care au legătură cu aspecte contemporane pertinente. Suntem deschiși către parteneriate cu artiști, curatori, galerii de artă si muzee locale și internaționale, cu mediul de business, proprietari de clădiri și instituții pentru a produce evenimente consistente și a stimula o platformă deschisă în beneficiul artei, artiștilor, colecționarilor, dar și al publicului larg.


Eveniment NAG

GO TELL THE WOMEN

19:00 - 04:00
Bucuresti

Artist: Barna Nemethi
Curator: Alina Bucur

Barna Nemethi este un fotograf de fashion, regizor de film si artist ce locuieste si lucreaza in Bucuresti, unde a absolvit Universitatea de Teatru si Film, sectia regie . Fotografiile si filmele realizate de Barna au fost prezentate in cadrul diferitelor festivaluri si concursuri atat pe plan local cat si international, unde a castigat mai multe premii. Dintre cele mai importante amintim TIFF, DaKINO, IEFF (Romania),  Cottbus International Film Festival (Germany), Early Bird Film Festival (Bulgaria), Indie Lisboa (Portugal), The New York Film Festival (USA).

Proiectul sau cel mai recent "Go Tell the Women" reprezinta o serie de portrete a persoanelor cu care Barna a colaborat in trecut, ce examineaza conceptul de frumusete ideala construite in jurul ideii de lumina/intuneric aratand dihotomia celor doua ipostaze. Proiectul, vazut de catre artist ca un "remix de fotografii mai vechi" a inceput cu un interes din partea acestuia de a captura dualitatea firii umane.

Imaginile lui Barna se impletesc cu ambiguitate, astfel incat procesul de luminare a portretelor scoate la iveala trasaturi pudice si angelice, in timp ce procesul de intunecare lasa o senzatie uneori de tristete, alteori sugereaza natura perversa a personajelor.


Alina Bucur