47
L'Amphitheatro
Strada Plantelor 27

Pentru cei care apreciază ARTA și CULTURA. L'AmphiTheatro te invită să pătrunzi într-o fantastică lume a spectacolului alături de cei mai cunoscuți actori, muzicieni și artiști plastici.

SPATIU - MOMENT

SCULPTURA


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
30.09.2022 - 31.10.2022
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):
SPATIU - MOMENT Ca artist, sunt interesat de dinamica dintre noțiunea de poveste personală, pe de o parte, și conceptul de natură umană, pe de altă parte. În prim-planul conștiinței mele se află întotdeauna două întrebări: „Ce înseamnă să fii om?” și „Cum devine un eveniment personal istorie?” Violența și vulnerabilitatea, dorința și respingerea, stabilitatea și discontinuitatea, conflictul dintre realitate și imaginație și încercările noastre disperate și adesea eșuate de a da sens evenimentelor sunt toate preocupări fundamentale și teme inevitabile. Arta mea își propune să anuleze distanța dintre materie și experiență pentru a reflecta asupra naturii și rolului sculpturii și a relației operei de artă cu mediul înconjurător. Mă inspir din experiența mea cu artele decorative pentru a submina, în special prin forțarea granițelor dintre bidimensional și tridimensional, o funcție pur estetică a artei, și pentru a pune sub semnul întrebării narațiunile culturale și istorice totalizatoare.

Cele 5 Elemente

PICTURA


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
30.09.2022 - 31.10.2022
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):

Ajunsa pe plaiurile Bucurestene, plimbata prin multe tari unde a aratat lumii arta sa, Mădălina Mihai este un artist complex si interesant de urmarit in evolutia sa. Incepand cu exprimari si explorari ale sinelui interior in picturile sale, a reusit sa ridice val peste val de pe ochii sufletului sau. Cand ii admiram arta ne regasim cate o particica din noi, ne surprindem cautand cate un element concret intr-o mare de exprimari abstracte. Elementele folosite de Madalina pot fi de multe ori nepotrivite ca asezare luate individual dar cu foarte mult sens pentru ansamblul operei. "Flamingo in izolare" exprimarea metalului din Metafizica chineza, ultima zona explorata de artista, este realizata chiar in perioada de izolare si ne atinge adanc pe toti prin realitatea sentimentului pe care l-am incercat. O camera alba perfect, o mica fereastra spre culoarea de afara si o pasare roz cu regalul auriu pe aripa. Noi devenim optimisti, curati si cu introspectia facuta in perioada de izolare.

LUMINĂ-N MIȘCARE

FOTOGRAFIE


Tip eveniment
DESCHIS si la NAG
Perioada Expozitie
30.09.2022 - 31.10.2022
Artist(i):
Curator(i):
Galerist(i):

Artista fotograf Alma Hanganu caută inspirație pentru lucrările ei în cotidian, observând viața și natura pe care le captează prin lentila ei. Totul a început dintr-o joacă și un click. Cu fiecare pas a fost mai aproape... în căutarea unui moment, unei emoții, unui joc, unui zâmbet, unui dans al culorilor și al luminii.